Projecten

Let the images speak

Filter: All
  • All
  • 3D
  • Buildings
  • Design
  • Nature

Prive woning Baarn

Work in progress / Pizzeria Bella Toscana

Hotel Tesselhof

Prive woning Oostzaan

Prive woning Baarn

Interieur- en indelingsadvies particulier

Wens
Dit reislustige gezin vond het tijd voor een update van de woonkamer samen met het eetgedeelte en schakelde Mulhouse na contact via de woonbeurs in.
De rijk-aan-groen locatie en de authentieke elementen zorgen ervoor dat de woning een oase van rust uitstraalt. Toch voelde de woon- en eetkamer hokkerig aan en vroeg het om een groter plan dan alleen kleur- en indelingsadvies.
De reisschatten die ze in de loop der jaren hebben verzameld mochten een prominente plek in het nieuwe advies krijgen, zonder dat het een ratjetoe zou worden.
Het gezin zit maar al graag met elkaar en vrienden aan tafel en deze mocht dan ook centraal komen te staan in het nieuwe plan.

Plan
De originele, klassieke elementen van de woning zijn adembenemend, maar de de indeling zorgde voor een hokkerige indeling.
Door één van de twee en-suites die de zitkamer verbond met de serre door te breken, ontstond een zee van ruimte voor een vier meter lange boomstamtafel. Grote en hoge ruimtes vragen eenmaal om grote meubelstukken.
Waar voorheen een tweepersoons bank stond werd nu ruimte gemaakt voor een pronkkast met reisschatten in het eetgedeelte.
De zitkamer hebben we omgewisseld met de voormalige eetkamer.
Hierdoor is ruimte ontstaan voor een fijne familiekamer met een royale bank en haard. De toegangsdeur naar de hal vanuit deze kamer hebben we gesloten waardoor er meer muur is ontstaan in de zitkamer en een spiegel gecreëerd in de hal.
Een warme gezinswoning met -nu- een optimale indeling.